Blog

Zeniitti on nyt M1

Keski-Suomen vahvat brändinrakentajat yhdistyvät

Mainostoimisto M1 on ostanut Jyväskyläläisen mainostoimisto Zeniitin liiketoiminnan. Kauppa astuu voimaan 1. marraskuuta 2017.

Mainostoimisto M1:sen toimitusjohtaja Tuomo Aartolahti on seurannut pitkään Zeniitin toimintaa. Hän on innoissaan siitä, että Zeniitin kokenut huipputiimi saadaan vahvistamaan M1:sen miehistöä.
– Mainostoimisto Zeniitti on tunnettu vahvasta työn laadusta ja hyvästä asiakaspalvelusta. Lisäksi heillä on mielestäni kykyä kuunnella asiakkaitaan. Voimme nyt tuoda Zeniitin vuosikymmenten osaamisen asiakkaidemme käyttöön Jyväskylässä ja koko Suomessa, Aartolahti iloitsee.

Zeniitin toimitusjohtaja Seppo Haimakainen kertoo hakeneensa jo jonkin aikaa kumppania, joka antaisi tekemiseen vahvemmat resurssit. Mainostoimisto M1:sen toimintatavat ja arvot istuvat yksiin Zeniitin tekemisen kanssa, joten päätös yhteistyön aloittamisesta oli helppo.

Mainostoimisto M1:llä on toimipisteet Jyväskylässä ja Helsingissä. Ennen liiketoimintakauppaa yrityksessä työskenteli 35 markkinoinnin ja mainonnan asiantuntijaa. Kaupan myötä M1:sen henkilöstövahvuus kasvaa 40 henkeen. M1 ja Zeniitti ovat pisimpään Jyväskylässä toimineita mainostoimistoja.

Lisätietoja antavat:
Tuomo Aartolahti, toimitusjohtaja, puh. 040 593 9304, tuomo.aartolahti@m1.fi, Mainostoimisto M1
Seppo Haimakainen, toimitusjohtaja, puh. 040 054 1172, seppo.haimakainen@zeniitti.fi, Mainostoimisto Zeniitti