Kauramäki | Brändi-ilme

Kauramäki | Brändi-ilme

kauramaki-tunnus

zeniitti-referenssi-kauramaki-02

zeniitti-referenssi-kauramaki-01

Jyväskylän kaupunki

Kauramäki  |  Hauska paikka asua.

Kauramäki on Jyväskylän Keljoon rakentuva uusi, persoonallinen asuinalue. Se on omintakeinen ja hauska paikka asua – keskellä luontoa, mutta lähellä Jyväskylän kaupunkia. Kauramäen monipuolinen lähiluonto tuottaa iloa asukkailleen ympäri vuoden. Onpa alueella sijaitsevalla maatilalla myös Kauramäen kuuluisa kukko, joka suojelee kanojaan.

Osallistuimme Kauramäki-brändin suunnitteluun luomalla alueelle markkinointi-ilmeen ja pirteän kukkotunnuksen.

Kauramäen tarina

Kauramäki on omintakeinen ja hauska paikka asua. Siellä elää monenlaista väkeä. Jokainen saa tehdä ja yrittää omalla tavallaan, olla sellainen kuin on. Elämä Kauramäellä on eloisaa ja sopuisaa.

Lähiluonto tuottaa iloa asukkailleen ympäri vuoden. Talvisin sekä nuorempi että vanhempi väki nauttivat hiihtämisestä mäkisillä laduilla, jotka lähtevät melkeinpä kotiovelta. Kesäisin alueella sijaitsevan perinteikkään maatilan lampaat märehtivät tyytyväisinä pellolla. Onpa siellä myös Kauramäen kuuluisa kukko, joka suojelee kanojaan. Sen voi nähdä iskevän silmää, jos katsoo oikein tarkasti.

Kauramäellä voi asua rauhaisasti luonnon keskellä, mutta lähellä Jyväskylän kaupunkia ja ostoskeskusten monipuolisia palveluja. Se on innostava ja jännittävä asuinpaikka, jossa lapset ja aikuiset voivat toteuttaa itseään sekä nauttia sujuvasta arjesta.

kauramaki-kukko

Projektitiedot:

Kauramäki - Jyväskylän kaupunki

Asiakas

Printtiratkaisut , Yritysilmeet

Kategoria