JYTAKSI | Taksin uusi ilme

JYTAKSI | Taksin uusi ilme

zeniitti-referenssi-jytaksi-2

JYTAKSI – Jyväskylän aluetaksi Oy

JYTAKSI  |  Palvelemisen ilosta.

Jyväskylän Aluetaksi Oy päätti uudistaa toimintamallia sekä visuaalista ilmettä rohkealla ja erottuvalla tavalla. Tuloksena syntyi markkinointinimi JYTAKSI, jonka tavoitteena on vahvistaa kuljetuspalvelujen kehittyminen ja elinvoimaisuus Jyväskylän seudulla.

Olemme olleet rakentamassa uutta ilmettä JYTAKSI markkinointinimelle. Se on sisältänyt mm. tunnuksen, autojen ilmeen, erilaisten materiaalien ja verkkosivujen käyttöliittymän ja visuaalisen ilmeen suunnittelua.

Ilmeen uudistustyön lisäksi teemme digitaalista markkinointia palvelujen ja nimen tunnetuksi tekemisessä. Hakukoneoptimointia, hakukonemarkkinointia ja Facebook-markkinointia. Viestikanaviksi on valittu mm. Facebook, Instagram ja Twitter.

JYTAKSI – Jyväskylän Aluetaksi Oy on palvelukeskus, joka välittää monipuolisia liikkuvuus- ja kuljetuspalveluita. Yhtiön omistavat toiminta-alueen taksiyrittäjät. Toiminnan tavoitteena on tarjota Jyväskylän kaupungin ja Muuramen alueilla luotettavaa ja turvallista kuljetusta kaikille asiakasryhmille koululaisista vanhuksiin.

Projektitiedot:

JYTAKSI - Jyväskylän aluetaksi Oy

Asiakas

Verkkosivut

Kategoria