Blog

finnsafety-asiakastarina-zeniitti

Uudistuneella yritysilmeellä KV-markkinoille

FinnSafety uudisti Zeniitin avulla yritysilmeen vastaamaan paremmin yrityksen strategisia tavoitteita.

Uusi ilme konkretisoituu muun muassa logossa, materiaaleissa sekä verkkosivuilla. Tavoitteena oli vahvistaa yritysprofiilia luomalla mielikuvia luotettavasta, helposti lähestyttävästä ja kansainvälisestä konesuojalaitteiden asiantuntijasta.

– Otin yhteyttä Zeniittiin, koska meillä oli tarve uudistaa vanhat verkkosivumme. Halusimme saada nykyaikaisemman sivuston, joka toimii myös kansainvälisillä markkinoilla. Suositusten perusteella päädyin Sepon juttusille ja vakuutuin Zeniitin osaamisesta, kuvaa FinnSafetyn myyntipäällikkö Jukka Kärkkäinen yhteistyön alkutaipaletta.

”Selkeä ja raikas sivusto.”

Huolellisella kartoituksella saavutettiin halutut tavoitteet

Verkkosivut on usein näkyvin tuotos yritysilmeuudistuksessa. Hyvä sivusto palvelee liiketoiminnan strategisia tavoitteita ja ottaa huomioon loppukäyttäjän tarpeet.

FinnSafetyn sivustouudistus lähti liikkeelle kartoituksella ja tavoitteiden asettelulla.

– Zeniitti otti hyvin haltuun sivuston sisällöllisen kokonaisuuden. He tutuistuivat toimintaamme ja tekivät operatiiviselle johdolle kartoituskyselyn. Se oli erittäin ratkaisevassa osassa. Sitä kautta kiteytyi selkeät tarpeet ja tavoitteet uudistuksen perustaksi.

Mutta, kuten usein tapahtuu, myös tässä projektissa sattui ennalta-arvaamaton asia, joka muutti hieman käsikirjoitusta.

– Web-hotellipalveluntarjoajamme ilmoitti palvelun muutoksesta, jonka vuoksi meille tuli kiire verkkosivuprojektin kanssa. Saimme onneksi anottua vähän lisäaikaa ja Zeniitti teki parhaansa, jotta sai vietyä projektin loppuun nopeammin kuin olimme suunnitelleet.

Kaikkiaan FinnSafetyn yritysilme- ja verkkosivu-uudistukseen meni aikaan kolmisen kuukautta.

– Olemme oikein tyytyväisiä sujuvaan yheistyöhön ja lopputulokseen. Tavoitteenamme oli ilmeeltään ja toiminnallisuudeltaan selkeät ja helppokäyttöiset sivut. Uskon, että olemme onnistuneet siinä hyvin. Asiakkailta on tullut positiivista palautetta ja sivustoa on kehuttu selkeäksi ja raikkaaksi. Olemme saaneet myös aiempaa enemmän yhteydenottopyyntöjä sivuston kautta.

Hyvä kumppani tuo uusia ideoita

Vuorovaikutus ja yhdessä jalostaminen on tärkeää

FinnSafetyn yritysilmeuudistus ja uudet verkkosivut ovat vasta alkua digitaalisen toimintaympäristön hyödyntämiselle.

– Meillä on vielä paljon kehitettävää ja tehtävää. Haluamme tarjota asiakkaille myös netin kautta monipuolista palvelua ja helpottaa sekä ostoprosessia että palvelumme käyttöä. Tällä hetkellä teemme digitaalista esitettä ja ladattavia käyttöohjeita verkkosivuille.

Myös jatkossa Jukalla on kovat odotukset yhteistyöstä Zeniitin kanssa.

– Minulle on erittäin tärkeää, että henkilökemiat toimivat ja päästään hyvään keskusteluyhteyteen. Zeniitin kanssa suunnittelu ja tekeminen on ollut helppoa. Vuorovaikutus ja kehittävä yhteistyö sujuu loistavasti. Olemme saaneet uusia ideoita ja niitä odotamme kumppaniltamme myös jatkossa.

Teksti: Nina Lehtomäki